torsdag 5 mars 2009

Davis Cup matchen har spårat ur helt

I Sydsvenskan som DN refererar till står det att även nynazister ska ansluta till demonstrationståget under Davis Cup matchen mellan Sverige och Israel på lördag. Det behöver ju varken vara en sanning eller lögn bara för att polisen inte kan bekräfta det. Gå in på http://www.kamratskap.se/2009/02/20/stoppa-matchen/ och läs vad som står.

Malmö(s) ledning har verkligen blandat ihop rollerna. Utrikesdepartementet ligger på Fredsgatan i Stockholm och inte i Ingmar Reepalus tjänsterum på kommunhuset.

Barbro Posner, judinna från Malmö berättar för Svd hur hon och många andra judar i Malmö upplevt senaste tidens händelser och hur de antisemitiska strömningarna svept som en vind över hela stan.

Läs också Henrik Brors om matchen och DN:s-huvudledare

6 kommentarer:

Anonym sa...

Varfor ska Sverige blanda ihop sport o politik??

Anonym sa...

Typiskt vänsterns demonstrationer, man bjuder in allt möjligt skräp.. så länge man står för samma sak i just den frågan.. det må vara hamas eller nazzar.

Anonym sa...

Det är bra och viktigt att du uppmerksammar det här!

Thomas sa...

Härligt! Vänstern och nazisterna förenade igen! Detta är en modern variant av Molotov-Ribbentrop pakten!

Anonym sa...

Thomas
Ja, det var en riktigt pricksäker kommentar.
Kan någon nämna något annat exempel då två så TOTALT olika grupperingar demonstrerat hand i hand???? Eller arbetat tillsammans???

Jag kan komma på ett exempel: Det var när stormuftin (Arafats farbror) ville sammarbeta med nazisterna under 2:a världskriget. Han tyckte att tyskarna gjorde ett bra jobb med judarna.

Båda dessa exempel ger kalla kårar längs ryggraden...

Anonym sa...

Grundorsaken till problematiken och konfrontationerna är ju den israeliska massakern av civila i Gaza. Hade Israel fullföljt dom åtaganden som dom utlovade i vapenvilan och öppnat gränserna till Gaza istället för att massakrera civila så hade vi sluppit problematiken som Gulan beskriver. Givetvis är det rätt att protestera mot dom israeliska krigsförbrytelserna.