söndag 20 september 2009

Mohamed Omar indoktrinerar små barn i hat

Demokratin är överlägsen all form av diktatur. Det fick vi bevis på idag. Islamisten Mohamed Omars demonstration på Sergels Torg mot staten Israel, fick sig en rejäl törn.

Cirka 200 muslimska fundamentalister och ett tiotal nazister stod sida vid sida och skanderade orden ”död åt Israel” ”länge leve Hamas och Hizbollah”. Men de blev totalt nedtystade av motdemonstranter som hade omringat plattan. Det var framförallt exil – iranier som gjorde sina röster hörda.

Vid sin sida, på podiet, hade Mohamed Omar sällskap av antisemiten Lasse Wilhelmson. Jag var själv på plats och bevittnade skådespelet. Det var hätskt stämning och mycket känslor hängde i luften.

Det jag reagerade mest över var hur många barn som fanns med i Mohamed Omars sällskap. 3-10 åringarna utgjorde kanske en tiondel av demonstranterna. Med plakat viftande i luften skrek de död åt Israel. En kort stund kändes det som att man befann sig på Gazaremsan.

Precis så som Hamas använder barn i frontlinjen mot Israel, använder Omar oskyldiga barn i sitt propagandakrig. Det är illa, dessa barn borde ha varit i en parklek denna soliga söndagseftermiddag och lekt med andra barn. Varför ska det tvingas växa upp och indoktrineras i hat och intolerans, i ett fritt och demokratiskt land som Sverige. Det gör verkligen ont!

Läs även: DN, SvD, SvD och Fredriks inägg

Läs även andra intressant åsikter om , , , , , , , ,

9 kommentarer:

Anonym sa...

tack för inlägget

jag var även på plats och såg hur man bussat fram barn längst fram i den här farliga stämningen.

Omar sa...

Kära Gulan,

Det hade inte blivit någon hätsk stämning, utan en trevlig söndagspromenad, om inte motdemonstranterna, vilkas tillstånd gick ut 13:30 hade trotsat lagen och börjat sabotera vår lagliga demonstration.

photoimagine sa...

Har lite bilder på just det du talar om.

http://photoimagine.wordpress.com/2009/09/20/bilder-fran-sergels-torg/

Lisa Abramowicz sa...

Ynkligt att detta inte nämndes på Rapport i går! Man kunde tro att det "bara" var en vanlig anti-Israeldemonstration!

Anonym sa...

Det är bra att antidemokraterna kommer till tals. FÖr hur ska vi annars får veta vad personer som Omar står för.

Demokraten!

Anonym sa...

Tack för att du och Fredrik vågar skriva sanningen om gårdagens demonstration. Är besviken på mediernas bevakning. Extremismen breder ut sig i Sverige och de svarar med en axelryckning.

LP sa...

Tack för att du tar ställning för förnuft och klarspråk när flera andra etablerade politiker fegt gömmer sig så fort den, islamistiska samhällssjukdomen skall diskuteras.

Jag röstade på FP förra valet och är i grunden liberal. Hade flera av dina parti- och allianskamrater visat samma klarsyn om du hade jag kanske inte känt mig tvingad att i nästa val istället rösta fram det enda parti som verkligen förstår och vill åtgärda problematiken. Jag älskar sannerligen inte SD:s (för det är ju dem jag talar om) politik som helhet (jag är tex ateist, sekularist och har homosexualla vänner) men sakernas tillstånd har nu blivit sådana att radikala metoder (dock fortfarande demokratiska) är det enda alternativet.

Ni måste vakna och sluta mumla i skägget! Ni måste göra något åt problemen. Allt hänger samman. På samma sätt som en sjuk ideologi och ett sjukt samhällsklimat kunde föda fram Pol Pot-hyllande dårar som Myrdahl, kan det nu föda fram islamofascister som Omar.
Omar är dock endast toppen på isberget. Problemet är en tickande bomb i hela Europa.

Ibrahim Botani sa...

en lösning skulle kunna vara att omar helt enkelt ger upp Herren Den Allsmäktige. vad är chanserna för att ett sånt mirakel drabbar mänskilgeten :)

Anonym sa...

Bästa Gulan,

Jag har egentligen inte mycket att tillägga till det som "LP den 21 september 2009 20:46" skrivit.

Jag är invandrare, liberal och medlem i fp, men jag kommer troligen att rösta på SD i närmaste valet.

Det starkaste skälet till det är att fp saknar en klar och SYNLIG linje, hög röst och kraftfulla åtgärder (jag talar inte om tomma ord från några få) att bemöta islamonazism och antisemitism i Sverige.

UD-bossen (och för övrigt också hans högra hand Gunilla) är inte heller ur denna värld med sina ständiga antisraeliska utfall. Vad som partiledarna ev. disskuterar om på deras interna möten vet jag naturligtvis ingenting om, men jag tycker att sett ut resultatpolitisk synvinkel har ni lagt er HELT PLATT för hycklaren (för att inte ta i kraftfullare) Bildts syn på MÖ-frågan.

Så synd, för det gör verkligen ont att rösta på SD, men det verkar inte finnas alternativ!

Min förhoppning är att du framför ovanstående till fp ledning.

En liberal som saknar frisk luft och krafttag mot islamism och antisemitism i dagens Sverige.