måndag 23 februari 2009

Blogghaveri

Jag har suttit i en timme för att snygga till bloggen. När jag kände mig nöjd och skulle spara ändringarna kom jag åt någon tangent som raderade både arkivet och länkarna.

Nu har jag fått hjälp av Fredrik att återskapa arkivet men länkarna gick inte att rädda. Därför ger jag upp och behåller bloggen i dess nuvarande form.

Jag ska försöka länka till hemsidor och länkar jag hade tidigare, men glöms någon så hojta bara till på gulan@liberal.se

9 kommentarer:

Johan K sa...

Du är inte ensam Gulan. Jag gjorde detsamma (finputsade lite) och allt försvann. En del tror mig inte men de kanske gör det nu. Hoppas du får ordning på det. Är inte maken tekniskt kunnig?

Grattis till Kevin förresten gällande namnsdagen.

Gulan Avci sa...

tjena Johan,

det var ett tag sedan. Jag var tvungen att ta mig ett stort glas vatten innan jag kunde fortsätta. Finns det något som är så frustrerande som när man ser allt ens arbete gå upp i rök mitt framför ögonen på en.

Både Kevin och hans far finns numera med, men jag får nog vänta ett ett par år till;)

Allt gott

Johan K sa...

Du har helt rätt. Man bryter helt ihop när ens arbete går upp i atomer. Jag har haft lite problem med datorn, varför jag inte kunnat hålla kontakten så konsekvent, tyvärr. Har skaffat mig en laptop av märket ASUS istället hoppas den ger mer tur och hopp.

Gulan Avci sa...

nu verkar jag fått i ordning på det mesta igen, men jobbigt var det.

Har du bra tips på sidor för att hitta bra bloggmallar. Blogspot har så tråkiga.

Johan K sa...

Nej, tyvärr, men jag tror Maria Byström vet en del om det där. Hon hjälpte mig när jag skulle komma igång. Nu mår hon inte riktigt bra men du kan ju ändå höra efter.

Lycka till och kommer jag på nåt så hör jag av mig.

Johan K sa...

Härligt!

Nu börjar det ju ge sig riktigt. Jag tycker du bör behålla nuvarande bakgrund.

Gulan Avci sa...

tänk att jag vågade fortsätta trots det som hände. Känner mig ganska stolt men riktigt nöjd är jag inte. Vill fortfarande ha en annan mall.

Anonym sa...

Osmans förbannelse vilar över dig Gullo! ;-)

Gulan Avci sa...

jag visste det Osman och räknade timmarna på när du skulle höra av dig:)