tisdag 10 augusti 2010

Madeleine Sjöstedt: (S)luta snylta på Stockholmskulturen!

Folkpartiets Kulturborgarråd Madeleine Sjöstedt, är med rätta, kritisk till hur vänsteroppositionen utnyttjar Stockholms kulturtavlor för egna syften.

- Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet snyltar på Stockholms kulturliv när de annonserar på kulturtavlorna i Stockholm, säger Madeleine Sjöstedt (FP), kultur- och idrottsborgarråd i Stockholm stad.

- Vi subventionerar inte kulturtavlorna för att politiska partier ska göra reklam för partiledartal, ansiktsmålning och hoppborgar, säger Madeleine Sjöstedt (FP).

- Veckorna inför valet har alla partier fått extra anslag för att köpa annonsplatser. Dessutom har vi specialtillstånd för att sätta upp affischer i Stockholm där man normalt inte får göra det. Att oppositionen då snyltar på kulturlivets annonsutrymme visar hur ointresserade de är av att kulturlivet ska nå stockholmarna, och växa sig starkare, avslutar Madeleine Sjöstedt (FP).

Fakta:
Inför den rödgröna oppositionens valkampanjespurt i Kungsträdgården den 13 september har Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet satt upp affischer på kulturtavlorna över hela Stockholm. Kulturtavlorna är avsedda för kulturverksamhet, och har inte marknadsmässiga taxor.

Läs även andra intressanta åsikter om , ,

3 kommentarer:

Gånge denna kalk ifrån mig! sa...

Gulan,
Jag ställde ett par tydliga ja eller nej frågor till dig men fick ett luddigt svar.
... tänkte göra ett nytt försök i hopp om att få ett tydligt svar.
1. Är du muslim?
2. Är du för eller emot islamiseringen av Sverige?

Kerstin Ulusoy sa...

Det här valet gör mig nervös.

Jag messade min syster Melek att "Det är fem veckor och fem dagar kvar tills valet", som svar fick jag " Förbered dig på att se Mona Sahlins ansikte på löpsedlarna om 5 veckor och fem dagar - då är hon vår statsminister".

Hemska tanke......
Låt oss hoppas på att det inte blir så...

Gulan Avci sa...

Tyckte jag gav dig ganska tydliga svar men jag gör ett nytt försök!

Jag är född muslim men inte religiös. Jag tycker att muslimer liksom andra religiösa grupper ska kunna praktisera sin religion. Men är emot att man använder religion som förevändning för att inte följa lagar och att kvinnor och flickor fråntas sina rättigheter i religionens namn.

Gulan