fredag 17 oktober 2008

Islamismen har fått fäste i förorterna

Både igår och idag har det varit budgettdebatt i Stadshuset. Debatterna har varit bra och i det stora hela ganska konstruktiva, men det som framkommit klart och tydligt är att det finns två alternativ;

Arbetslinjen kontra bidragslinjen. Alliansen sätter den enskilda individen i centrum och fortsätter med jobbskapande reformer medan oppositionen går i samma gamla fotspår och tror att utanförskapet kan brytas genom att människor blir omhändertagna och försörjda av farbror staten eller kommunen.

Men nu till en fråga som var högaktuell igår. Det gäller svensk-marokanska terroristen som blev dödad i en eldstrid i Irak för några dagar sedan. Makan Afshinnejad, före detta generalsekreterare för liberala studenter har skrivit om det för newsmill.

Svensk-marokanen har utpekats som terrornätverket Al-Qaidas andreman i Irak. Säpo har haft koll på honom under längre tid samtidigt som han har kunnat operera ostört från moskén i Brandhagen i Haninge.

Det är skrämmande att islamister kan verka ostört i vårt samhälle. Och det är ännu värre att de lurar unga människor i förorterna med sina hatiska budskap. Alla som värnar de principer demokratin vilar på bör agera gemensamt. Förorterna måste rensas på de krafter som vill skada vårt samhälle.

3 kommentarer:

Ermeni sa...

Merhaba Gulan hanim

Jag följer ditt arbete, jag beundrar dig du är en god förebild för den kurdiska minoriteten i Sverige.

Jag vill också passa på att tacka dig för att nämner folkmordet

MVH Ermeni

Anonym sa...

Gullo Abla:

Hur står det till med apoismen ;)?

Ermeni sa...

osman

vad är apoismen??
vad anklagar du folk för??