söndag 7 september 2008

Tack för denna gång Mauricio Rojas!

Idag meddelade folkpartistiske riksdagsmannen, Mauricio Rojas att han lämnar riksdagen för att flytta till Madrid i höst och bli rektor för Madrids skola (Escuela deProfesionales de Inmigración y Cooperación). Han ska arbeta med integrations - och - migrationsfrågor där.

Mauricio har varit en viktig röst i integrationsdebatten (kanske en av de viktigaste). Han har vågat berätta sanningen om integrationspolitikens misslyckande under socialdemokraternas tolv år vid makten. Men det har inte varit en lätt uppgift. Vänstern har genom åren fört en ohederlig debatt mot honom. I stället för att bemötas i sak har han utmålats som rasist och populist. Men låt oss vända på steken. Hans insatser har lett till att vi idag kan tala om vissa frågor som tidigare sopades under mattan.

Det har varit en stor ära att få samarbeta med Mauricio. Nu går resan vidare mot nya utmaningar med riktning mot Madrid. Tack för denna gång, hoppas vi ses snart igen!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för dina insatser Rojas. Du har vågat säga det andra blundat för.

Lycka till med nya jobbet i Madrid.

Anonym sa...

Jag personröstade på Mauricio Rojas, så jag är lite besviken. Men jag önskar honom lycka till och tackar för hans insatser.

Anonym sa...

Raderar du alla rojas kritikiska kommentarer Gulan? Och postar egna anonyma kommentarer för att få fonom verka omtyckt?

Gulan Avci sa...

Santiago,
det stämmer att jag inte publicerar inlägg som går på personangrepp. Du får helt enkelt vända dig till andra forum om du behöver ventilera.

/Gulan