torsdag 18 juni 2009

Trevlig midsommar

Igår var sista voteringen i riksdagen. Folkpartiet fick en ny högskole - och forskningsminister Tobias Krantz som efterträder Lars Leijonborg. Kort kan våren summeras som intensiv men rolig. Folkpartiet drev en mycket bra valrörelse till EP-parlamentet. Vi ökade från två till tre mandat och landade på 13,6 procent.

I morgon är det midsommarafton och vi alla hoppas på fint väder. Än så länge ser det tjockt ut i himlen men kanske inträffar något mirakel i natt, vem vet...

Själv har jag packat väskan, om någon timme åker hela familjen till Nämndö. Där vi traditionsenligt firar midsommar varje år med sill, potatis och snaps Jag har fortfarande inte lärt mig äta sill och dricka snaps, så vi får se hur det går i år.

Bloggen kommer vila fram till första juli men fram till dess vill jag önska alla er läsare en trevlig midsommar och sommar.

//Gulan

4 kommentarer:

Johan K sa...

Härligt Gul(l)an!

Du gör så gott du kan för att bli en riktig svenne. Det är bra. Hoppas Åkesson är nöjd. Sill har jag ätit hela livet. Nubbe? Nja, ibland men oftast räcker det med Pripps Blå. Inga visor. Vill inte göra livet surt för bordskamraterna.

Ha en trevlig Midsommar och hälsa hem!

Petter Wimark sa...

Gulan jag måste säga att Folkpartiets senaste utspel är rent av pinsamt, är det här med sexualundervisningen ett så viktigt ämne verkligen?
http://www.svenskbladet.se/politik/index.php?alias=folkpartiet_lanserar_ny_kampanj_riktad_till_invandrartjejer.html

Pai Mei sa...

Jag var också på Nämndö den helgen, dock under midsommardagen.

Gulan Avci sa...

johan,

tror inte Jimmy Åkesson är särskilt intresserad av om jag äter sill eller dricker nubbe. För övrigt blev det inget med det i år heller, det blev heller ingen dans runt midsommarstången, men trevligt hade jag.

Pai Mei,

kul, vandrade runt ön (dock inte hela) det är helt underbart där ute