torsdag 15 november 2007

Tack och adjö!

Det var roligt så länge det varade men nu lägger jag bloggandet åt sidan. Anledningen till det beror i huvudsak på tidsbrist. Över 60 inlägg har publicerats från juni fram till idag och jag har fått massor av kommentarer; trevliga, elaka, idiotiska, allvarliga, skämtsamma osv. men till saken hör att ingen nekats publicering (förutom en kommentar som gick väl över min gräns)

Till alla er som följt bloggen vill jag säga TACK!

Gulan Avci

6 kommentarer:

BOZKURT sa...

Tack själv.

Saglicakla kal!

Anonym sa...

Gulan

Lycka till i fortsättningen!
Jag tycker att du verkligen har varit rättvis vad gäller att publicera alla inlägg. För vissa bloggare publicerar enbart det som passar deras egna tankar och är enormt duktiga på att censurera bara för att få fram det som passar vad de själva försöker säga eller håller av. Det är liksom ren propaganda verksamhet från deras sida. Jag tänker närmast på en av de mest censurerande bloggare Claes Nordmark. Antingen så skriver man precis som han själv tycker i de flesta frågor eller också väljer han att inte publicera inläggen. Sedan motiverar han det med att säga "Jag vill inte ha ngn "klotter" på min blogg i stället för att säga "Du måste tycka precis som jag" annars publicerar jag inte. Jag tror det är många som har råkat ut för det på Claes Nordmarks blogg.

Som sagt så har du skött din blogg på ett utmärkt sätt genom att tillåta alla komma till tals även de som inte tycker som du.

Lycka till än en gång!

Anonym sa...

varför lägger du av för?

Hoppas du börjar snart igen men fram till dess önskar jag dig lycka till!

Anonym sa...

Åååå, hoppas du inte raderar den utan att den bara står och vilar.

Den är jättebra och all lycka under pausen!

Anonym sa...

jätte tråkigt att du slutar blogga, det har varit roligt att läsa dina inlägg

Lycka till med politiken.

kram
Matte

Gulan Avci sa...

Anledningen till att jag slutar beror som sagt på att jag inte har den tid som krävs.

Jag tycker det är tråkigt att följa bloggar som inte uppdateras med jämna mellanrum och tyvärr har min blogg hamnat lite i den kategorin av bloggar.

Jag vill erbjuda läsarna något nytt varje dag helst och det går inte att leverera i dagsläget.

Vem vet kanske börjar jag blogga igen, men till dess lovar jag att inte radera gamla inlägg, bloggen kommer att finnas kvar i dess nuvarande skick.


Gulan